VÁRHATÓ MEGJELENÉS - P. C. Harris: Újrajátszás

Író: P. C. Harris
Cím: Újrajátszás
Oldalszám: 368
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Álomgyár

A feltörekvő jégkorongos, Zack és a visszahúzódó Melanie, tökéletes álompárnak tűnnek. Ám a lány élete egy nap fenekestül felfordul, amikor hirtelen elveszít maga körül mindenkit, aki fontos volt számára. Beleértve Zacket is. A fiú egy profi szerződéssel a zsebében elutazik és ezzel darabokra töri a lány lelkét. Ekkor Melanie úgy dönt, hogy ő is maga mögött hagyja Kanadát, és egészen New Yorkig menekül.
A sors azonban úgy hozza, hogy évekkel később újra találkoznak, de az egymásra találás nem úgy sikerül, ahogy azt a lány megálmodta. Ehelyett egy titkokkal teli viszonyba bonyolódnak.
Vajon elég erős a kapcsolatuk, hogy túlélje a titkokat? Összeférhet a profi hokisok élete a szerelemmel? Te mire lennél képes, hogy megtartsd a szerelmedet?

P. C. Harris az Árnyoldal című sikerkönyv szerzőjének legújabb izgalmakban bővelkedő erotikus-romantikus kalandregénye garantált szórakozást nyújt a fordulatos történetek kedvelőinek.

Mikor megtudtam, hogy P. C. Harris könyvéban a jégkorong részben meg fog jelenni már akkor tudtam, hogy nekem be kell szereznem ezt a könyvet, emellett a borítója már magában figyelemfelkeltő, és mintha egy külföldön kiadott könyvről lenne szó.*-* 
Nektek mi a véleményetek?:)

Megjelenés: 2017. november 24.


Megjegyzés küldése

2 Megjegyzések

  1. Úgy imádok a blogodon olvasgatni! Mindig találok valami újat.
    Kb. egy órája láttam, hogy új cikk van nálad, és azóta itt vagyok a blogodon, és visszaolvastam már mindent. Ez a könyv most nagyon megfogott engem, gondolkodom azon, hogy megrendelem.
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik a blogom, és nagyon köszönöm a dicsérő szavakat, mindig igyekszem friss bejegyzésekkel előállni!:)
      Puszi ,
      Alíz

      Törlés