Kendall Ryan: Szeress és hazudj (Szeress és hazudj 1.)


Író: Kendall Ryan
Cím: Szeress és hazudj (Szeress és hazudj 1.)
Oldalszám: 240
Kötéstípus: puhatáblás
Kiadó: Álomgyár kiadó

„Szexi, ​szexi, SZEXI!” SHH MOM's READING

„Provokatív és mocskos… Imádtam ez a könyvet.” Roxy Sloane, #1 bestsellerszerző

Colton Drake nem ismeri a nemet. Legalábbis nem fogadja el…

„Fogalmam sincs, miért adta el a szüzességét potom egy millióért. Mindegy is, én vagyok, aki először magamévá tehettem. Sokat érek vele, mondhatom. Különleges az ízlésem, sajátosak a szexuális hajlamaim. Kissé válogatósabb vagyok az átlagnál. A szűz lányok kitanítása finomságot és türelmet igényel – ami nekem nincs.”

Sophie Evanst sarokba szorították. A testvére élete a tét, ezért csupán egyetlen lehetősége van, hogy kiverekedje magát ebből a helyzetből: el kell árvereznie a szüzességét egy exkluzív erotikus klubban. Miután a legtöbbet ígérő Colton Drake hazaviszi magával, Sophie hamar megtanulja, hogy semmi sem az, aminek látszik, ha erről a csodálatosan zűrös pasasról van szó. Az együttlét olyan kihívásokat jelent Sophie számára, amilyenekre egyáltalán nem számított, és felébreszti benne a vágyat olyan dolgok iránt, amelyek korábban eszébe sem jutottak.

A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének bűnösen csábító erotikus regényében mindennek ára van, és a szerelemért kell a legtöbbet fizetni.

Értékelés


Köszönöm szépen az Álomgyár kiadónak a könyvet!

Egy párszor olvastam már rövidebb történeteket, könyvsorozatokat, de most ez a könyv ebben a részében kissé csalódás volt. Sokkal tartalmasabbnak hittem, de szinte alig történt valami benne, és ez által olyan lett mintha az író azt akarta volna, hogy minél hamarabb vége legyen a történetnek. De mivel még lesz pár része a könyvnek, ezért mindenféleképpen el szeretném olvasni, hogy mi fog ebből az egészből kisülni, és milyenek is valójában a szereplők. Colton karakterét a fülszöveg alapján teljesen másként állítja be, mint amilyen valójában, ami kissé zavaró számomra. Persze nem tagadom azért részben igaz is, ami sokaknak csak egy plusz pont. A borító csodás csak sajnálom, hogy megint a szex kerül a középpontba a könyvet illetően, de hisz leginkább ekörül forog az egész, így érthető.

De ezek ellenére én nagyon élveztem a történetet, mivel hamar végezni lehetett vele, és arra pár órára el tudtam szakadni a külvilágtól. Szerintem egy ötletes történet, amibe sok újdonság van, még is az Elrabolva c. film jutott az eszembe az értékesítésnél, hisz szinte ugyanaz a mondat hangzott el, mint a filmben.

A történet ott kezdődik, hogy Sophienak pénzre van szüksége, hogy a nővérének a kezelését el tudják kezdeni, ezért egy illegális helyen elárverezi a szüzességét, és több pénzt kap, mint azt gondolta volna. Szerencséjére egy olyan férfihoz kerül, aki eleinte nem is tudja mit tesz pontosan, később még is gyengéden bánik vele. Lassan már túlságosan gyengéden, mert a lány pontosan nem is érti mi fog körülötte forogni. Amikor már rájön, hogy pontosan mit is érez, és mi történik vele, egy hirtelen eset azonnal romba dönti az egész eddigi felépített szép képét. A könyv megmutatja milyen az, amikor el vagyunk nyomva egy Anya szemében a testvérünk miatt, milyen szabadnak lenni, és elsőként szerelembe esni.
A könyv igaz rövid, de arra az időre hatalmas kikapcsolódást nyújt az ember számára, és a végén folytatásért esedezik az olvasó. Ajánlom az erotikus-romantikus olvasók figyelmébe a könyvet. :)

Kedvcsináló idézetek

– Gyere – szól oda Pace-nek –, haza kell vinnünk a hercegnőt, hogy leszophassák!
Igen, kérlek! 

A könyv folytatása jövőre, március 31.-én érkezik, ami a Szeress és akarj címet viseli.


 Fülszöveg


„Ötcsillagos erotikus regény” – Just Booked
„Kendall Ryan abszolút felülmúlta önmagát.” – Cocktails and Books
Amikor Colton Drake egymillió dollárt fizetett Sophie Evan szüzességéért, a legutolsó dolog, amire számított, hogy beleszeret a lányba, aztán végignézi, ahogy kisétál az életéből. De amikor Sophie rájön, hogy Colton hazudott neki, a férfi nagyobb árat fog fizetni azért, hogy a lányt visszakapja.
Coltont nem tarthatja vissza semmi. Sophie az övé – csak a lány ezt még nem tudja. Vajon le tudja zárni a megállapodást és fel tudja forgatni olyannyira a világát, hogy a lány ne akarja újra elhagyni? Vagy már túl késő?
Az erotikával és érzelmekkel túlfűtött Szeress és akarj a Szeress és hazudj című kötet provokatív folytatása.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések