Julie V. Scott: Net-kaland – könyvértékelés


Író: Julie V. Scott
Cím: Net-kaland
Oldalszám: 180
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Publio Kiadó
Megjelenés: 2016.

Rendeld meg a Publio Kiadótól, vagy vegyél részt a játékban, és nyerj egy dedikált példányt!

Chloe komoly gondokkal küzd. Ez elsősorban abban merül ki, hogy immár három éve nincsen romantikus kapcsolata egyetlen férfival sem, így amikor az interneten rátalál egy különleges oldalra, kap az alkalmon és beregisztrál. Fülledt beszélgetésbe kezd egy huszonnégy éves orvostanhallgatóval, akiről csak néhány adatot tud. A Coop3r felhasználónevet viselő fazon azonnal bechateli magát a lány szívébe, habár fogalma sincs róla, hogy ki az illető. Ám ez hamar megváltozik. Szerelmük azonnal lángra kap, s mindketten igazán boldognak érzik magukat. Már csak a bonyodalmak hiányoznak…
Mindketten ugyanarra vágynak, de valaki mindig közbeszól. Vajon képesek a fiatalok megbirkózni a rájuk zúduló eseménysorozattal, vagy feladják, s más mellett kötnek ki?
Lehet életre szóló egy szerelem, ami az interneten köttetett?
Készen állsz, hogy velük kalandozz?

Értékelés: 5/4

Elsőként wattpadon találtam rá a történetre, el is olvastam az első fejezetét, de amikor megláttam, hogy könyv készül belőle inkább megvártam, meg amúgy se vagyok általában kitartó az ilyen bloggeres történeteknél, ahol már befejezett a történet, így könyvként más volt. (Bár én e-könyvként olvastam)
Instagram: @julie_v_scott_hun
Net-kaland mellett az író másik könyve látható.☺
Eddig amilyen történeteket olvastam, amiben interneten keresztül ismerkednek meg, nem volt ilyen. Ott általában több fejezetenként elhúzzák, és semmi leírás nincs a szereplő gondolatáról, csak simán üzenet. Ehhez képest ez a könyv...
Nem kertel, hamar találkoznak a szereplők, és több szemszöges! Ráadásul nem is volt unalmas, végig lehetett izgulni az egészet... Teljesen más könyvre számítottam, de más lett belőle; titkokkal teli, izgalmas, romantikus történet, amit mindenkinek el kell olvasnia!☺

Kedvenc idézet(ek):
„- Régen apának is volt Simsonja, szerettem vele motorozni.
- Sosem meséltél róla - ráncolom a homlokom, de valójában nincs bennem harag.
- Sosem mesélted, hogy szereted megszegni a szabályokat - vág vissza.
- A jelzőlámpákra, vagy kettőnkre gondolsz? - lépek hozzá közelebb, amivel a garázs falának szegezem. - Pontosan tudod, hogy mire gondolok - suttogja, s kissé lebiggyeszti halvány rózsaszín ajkait.”

„- Álmai pasija ledöntötte a lábáról, mire ő ott hagyta.
- Hogy hívják az ipsét?
- Dylan Cooper.
- Dylan Cooper, mi? - Horkan fel Maia.
- Ismered? - Kérdezzük egyszerre döbbenten Annabethel.
- Ami azt illeti egyszer kavartam az egyik haverjával - von vállat a vörös hajú.
- Pff, ribanc - csúszik ki Beth száján. - Nem lehet mindenki prűd picsa - vág vissza Maia, amiből kitör egy kisebb fajta macska-harc, mely már az első perctől forrt kettejük között. Kit akarok becsapni? Pusztán 10 perce vannak összezárva, már egymást ölik.”

„- Ó, te szegény, szenved a kicsi lelked? - Vágom hozzá az epés megjegyzést. - Hallgass, Chloe! - Kiabál velem, s közben felém tart. Megrettenek a látványtól.”

Kedvenc szereplő: Dylan, volt egy időszak mikor Brian felé ingadoztam, de aztán jött a fordulat, és persze újra Dylan!

Borító: 10/7
Egy fehér oldalra rátett kép, plusz szöveg. Nem is lenne még baj, csak a kép szerintem nem illett oda, de attól még szép tiszta:)

Megjegyzés küldése

2 Megjegyzések

  1. Köszönöm, hogy leírtad a véleményedet, igazán jól esett minden sora! Csodás napot kívánok neked ! :)
    Puszil:
    Julie V. Scott

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm, hogy kommenteltél, neked is szép napot!:)

      Törlés