Interjú Ruby Saw-val, a Kertvárosi pletyka kapcsán

Sziasztok! Most egy rendhagyó interjúval készültem nektek, méghozzá Ruby Saw írónőt kérdezgettem a legújabb könyvéről, a Kertvárosi pletykáról. ❤


Honnan jött a Kertvárosi pletyka ötlete?

Ruby: Volt/van egy piszkozatom, ami kissé bonyolultabb, mint maga a Kertvárosi pletyka, de mivel nagyon tetszett a férfi főszereplőm személyisége, így úgy gondoltam, hogy megírom a sztorit, aminek a Született feleségek című sorozat adta az alapját. Az eredeti írás egyébként a Suburbia nevet kapta. 

Honnan tudtad eldönteni, hogy ez a borító lesz Az igazi?

Ruby: A legelső terven egy női sziluett rajzolódott ki egy ablak előtt. A titokzatossága miatt teljesen megfelelt a célnak, ám a méretekkel akadtak gondok, így más borító után kellett néznünk. Végül szembejött ez a szintén titokzatos lány, akinek lágy szellő fújja a haját. Queent láttam meg benne, szóval nem is kerestem tovább, éreztem, hogy jó lesz. 

Mit gondolsz felülmúltad magad az előző négy könyvedhez képest?

Ruby: Mindenképpen. Igyekeztem részletesebb, lassabb lenni, ami tudjuk nem az erősségem, nem szeretem sem a való életben, sem az írásban a tötymörgést. A Kertvárosi pletyka lett az eddigi leghosszabb könyvem. Az oldalszám senkit se tévesszen meg, ügyesen van elrendezve. A szöveg látványosan több, mint eddig, és a mesélésen, történetvezetésen is csiszoltam. 

Kinek ajánlanád a könyvedet?

Ruby: Akik szeretik a lágy és vicces románcokat egy kis akcióval megspékelve, illetve, akiknek tetszett a Született feleségek, azoknak ezt könyvet is bátran ajánlom. 

Miért pont Keanu Reeves-ről mintáztad a férfi főszereplő karakterét?

Ruby: Ő most nagyon felkapott, ám nem ezért esett rá a választásom. Nagyon, tényleg nagyon régóta szeretem őt, mint embert, és a filmjeit. Bármit el tud játszani. A személyisége miatt szerettem volna róla mintázni Alex-et. Természetesen a "fiatalabb kiadás" dominált. Ő egy csupaszív ember, akit sok rossz ért már élete során, úgy, ahogy Alex-et is, de nem szűnt meg ezek ellenére sem embernek lenni, és ezt tisztelem benne, ahogy azt is, hogy nem él kicsapongó életet, pedig megtehetné. Egy végtelenül szerény ember. Nagyon nagy hatással volt rám, ezzel is tisztelegni szeretnék előtte. Került is egy idézet tőle a könyvbe és a hivatalos könyvjelzőre. Fantasztikus ember!

Hivatalos megjelenés: 2019. 12. 12.

Ide kattintva tudod előrendelni a Kertvárosi pletykát!

Forrás: Ruby csoportja

BLACK FRIDAY! (-50% KEDVEZMÉNY!)
Kattints a képre!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések