Kendall Ryan: Szeress és akarj


Író: Kendall Ryan
Cím: Szeress és akarj (Szeress és hazudj 2.)
Oldalszám: 240
Kötéstípus: puha táblás
Kiadó: Álomgyár

„Ötcsillagos erotikus regény” – Just Booked
„Kendall Ryan abszolút felülmúlta önmagát.” – Cocktails and Books
Amikor Colton Drake egymillió dollárt fizetett Sophie Evan szüzességéért, a legutolsó dolog, amire számított, hogy beleszeret a lányba, aztán végignézi, ahogy kisétál az életéből. De amikor Sophie rájön, hogy Colton hazudott neki, a férfi nagyobb árat fog fizetni azért, hogy a lányt visszakapja.
Coltont nem tarthatja vissza semmi. Sophie az övé – csak a lány ezt még nem tudja. Vajon le tudja zárni a megállapodást és fel tudja forgatni olyannyira a világát, hogy a lány ne akarja újra elhagyni? Vagy már túl késő?
Az erotikával és érzelmekkel túlfűtött Szeress és akarj a Szeress és hazudj című kötet provokatív folytatása.

Értékelés

Mélységesen csalódtam. Tudtam, és tisztában voltam vele, hogy a két kötet a szexről fog forogni, de hogy ennyire... Az első részt sokkal jobban kedveltem, bevezette, történtek jó és rossz dolgok is, láthattuk a szereplőket, rendesen, tisztán, emberibben. De ebben a kötetben az írónő nagyon elvetette a sulykot. Van az a pont, amikor elég, nem kell több aktus ebbe a könyvbe. De ezt sajnos nem vette észre az író, amit rettenetesen sajnálok, mivel ezt szebben is meglehetett volna írni.
Az eleje még teljesen rendben volt, rendesen szívtam magamba a könyv sorait, de utána leraktam és jó pár napig hozzá sem nyúltam, annyira elhidegültem ettől, de később erőt vettem magamon és folytattam. De szerintem nem is kellett volna folytatnom... Egy két jó pontja azért van a könyvnek: a vége felé, át akarja adni nekünk az érzés, milyen egy bizonyos ember nélkül élni, és hogy túltenni magunkat a depresszión. De sajnos ezek sem lettek jól megírva, ez is teljesen a szex köré épült. Itt már azt hiszem igazán túl léphetett volna az író és egy szép befejezést kaphatott volna a könyv, de sajnos ez most sem történt meg. De azért volt egy rész, ami még nekem is tetszett, csak hát az nem a két főszereplőnkhöz kapcsolódik, hanem a következő kötet fő személyéhez, Pacehez. Engem nagyon megfogott a személyisége, és az, hogy egy kisgyerekkel így elvolt. Rettentően aranyosnak hatott. Így az ő történetét mindenképpen el fogom olvasni! :)
A borító sem tetszik, az első kötetnél a borítót még megértem, de a másodiknál egy szebbet kilehetett volna hozni belőle. Mondanám, hogy az eredeti borítót kellene itt alkalmazni, de ez esetben még az sem a legjobb. De biztosan, hogy az eredetiből egy felturbózott változatban szebb lett volna.

Ha megszeretnéd venni a könyvet, akkor itt tudod megtenni!

A sorozat további kötetei:

Fülszöveg

Pace Drake imádja a szexet. Tudja, hol és hogyan szerezze meg, mit kell mondania, mit kell tennie, és nem kér bocsánatot, ha kielégíti a vágyait. De amikor megismerkedik Kylie Sloannal, egy szingli anyukával, a lány teljesen elbűvöli, és hirtelen kételkedni kezd addigi módszereiben. Végül is nincs semmi izgalom, semmi titokzatosság abban, ha az ember megkefél egy nőt egy éjszakai klub vécéjében. Kylie bölcsessége és céltudatossága mellett üresnek és sekélyesnek tűnnek a részegen felszedett, egyéjszakás kalandok. Kylie éppen az ellentéte azoknak a kétségbeesett, tapadós nőknek, akikhez hozzászokott. Ez a lány nem akarja, hogy gondoskodjanak róla, és nincs is erre szüksége, ami csak még inkább arra sarkallja Pace-t, hogy pontosan ezt tegye.
Kylie nem bízik a férfiakban. Az utolsó, akivel dolga volt, lefektette, és magára hagyta egy kisbabával. Most csak a kisfiára jut ideje, még ha jobban hiányzik is neki a szex és az intimitás, mint akár magának is bevallaná. Valószínűleg a lehető legrosszabb ötlet kitárni a szívét a nála fiatalabb, hírhedt nőcsábász előtt. De Pace be akarja bizonyítani neki, hogy vannak még a világon megbízható férfiak, és olyan édesen viselkedik a kisfiával, hogy Kylie szeretne esélyt adni neki… De Pace vajon valóban lezárta múltjának könnyelmű fejezetét?
A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb, bűnösen csábító, különálló erotikus regénye.

Hivatalos megjelenés: 2019. május 31.


Fülszöveg
Egy látszólag ártalmatlan ígéret.
Egy lány, akit nem lehet elfelejteni…
Collins Drake életének minden egyes elemét az irányítása alatt tartja. Az üzleti ügyeitől kezdve a fizikai szükségleteinek a kielégítéséig… minden a parancsa szerint történik.
Így aztán nem volna szabad, hogy felborítson mindent, amikor egy nő jelenik meg a küszöbén, és emlékezteti egy ígéretre, amelyet tízévesen tettek egymásnak.
Mégis ez történik.
Mert Mia Monroe nem csupán a legjobb gyerekkori barátja volt, nem csupán az a lány, akivel elveszítette a szüzességét, és akit azóta sem látott, de ő az egyetlen, akit nem irányíthat. És Mia apránként darabokra szaggatja Collins alaposan kidolgozott terveit.
A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb, bűnösen csábító, különálló erotikus regénye.

Hivatalos megjelenés: 2019. augusztus 30.

Köszönöm az Álomgyár kiadónak a könyvet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Adbox

@olvassunkegyutt