Meghan March: Vágy és hatalom – Vágy trilógia 1.

Író: Meghan March
Cím: Vágy és hatalom
Oldalszám: 238
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Álomgyár kiadó

Tömött ​a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket.
Hogy seggfej vagyok?
Hát igen.
És tudod, mit? Jól is érzem így magam.
Vagyis jól éreztem…
Amíg nem találkoztam Vele.
A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba.
Csakhogy van egy kis baj.
Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstoltam a világon a legédesebb, legkülönlegesebb kis pinát… ritka, mint az unikornis, és újra akarom!
Mit tehet ilyenkor egy ilyen seggfej, mint én?
Utcára vittem a problémát. Olyan nincs, hogy nem kapom meg.
És hogy mi lesz, ha megtalálom? Megtartom!

Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Értékelés 

Igen én is a drága Cosmopolitan magazinnak köszönhetően tudtam beszerezni, és elolvasni a könyvet. Ha felkelti az érdeklődésedet a könyv, akkor még te is betudod szerezni.:) (A fehér rész spoiler, kiemeléssel látható a szöveg.)

A történet Holly szemszögéből kezdődik, aki egy szerződést aláírt, miszerint meg kell játszania, hogy JC párja, és akkor teljesül az álma, hogy country énekes legyen. Ám ez nem olyan egyszerű, mint ahogyan ő gondolta, és a sors összehozza őt a Creightonnal, aki számára menekülést, és kiutat lelhet a számára... 

Meghan March írónő nem kertel, már az elején belecsap a lecsóba, és az egész könyv alatt szókimondó, határokat feszegető, és piszkosan mocskos.
A történet igazából becsapós, mert amint elkezdtem olvasni nem gondoltam volna, hogy pont country énekesnőről fogok olvasni, aki éppen egy szorult helyzetben van, és a megoldása, aki kifogja őt húzni a probléma alól az az a pasi lesz. Persze még ennek nincsen vége.
Úgy érzem, hogy az első kötet elég kezdetleges, ezért szeretném mindenféleképpen tovább olvasni a trilógiát, bár akinek nem tetszik az hamar letudja zárni ezzel a könyvet.
A történetben igazából azt nem értettem, hogy egy hirtelen felindulásból, hogy lehet egyből hozzá menni, ahhoz az emberhez, akit nem igazán ismer az ember? Persze JC-t sem ismerte, de az teljesen más, hisz szerződést kötött velük. Na, de még is ezek ellenére nekem tetszett a könyv, és tényleg, ahogyan a borítón is meg van írva teljesen a hatása alá keríti az olvasót, és minél többet szeretne belőle. Mindkét főszereplőn látszik, hogy el akarja nyomni az érzéseit a másik iránt, valamint a szereplőket sem lehet még úgy igazán megismerni őket. A trilógia további köteteiben biztosan jobban kibontakozik majd a történet.

Bátran merem ajánlani, ha szereted a túlfűtött, mocskos, erotikus történeteket, amit garantáltan nem fogsz tudni letenni a kezedből, és a kedvenceddé válik...

Kedvenc idézet(ek): 


Én csak kellék vagyok. Egy játék baba, ami a polcon várja, hogy a tulajdonosa levegye, és játszadozzon vele, amikor úgy tartja kedve.
– Na jó.
– Több lesz, mint jó – válaszolom. – Csak várj!
Share:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése