+ EREDMÉNYHIRDETÉS +

Sziasztok! Pár nap késéssel, de meghoztam a nyereményjáték nyerteseit, de előtte szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt!❤ Sajnos csak öt nyertes lehet, de lesz még játék a blogon, úgyhogy ne aggódjatok!:)
Kép: Tomcsik Nóra
A NYERTESEK...

Zsófi Németh✴

Sukalac Mónika

Magyar Zsuzsa


Dorka - Vizi Makkay


A nyerteseknek üzenem, hogy vegyétek fel velem a kapcsolatot facebook, esetleg instagram oldalamon, vagy a mindenamikonyvek@gmail.com email címen (vagy még> moly.hun) , hogy tudjam is küldeni a könyvjelzőket!:) 
(A blogon az összes elérhetőségemet megtaláljátok.)

De ha egy héten belül nem jelentkeznek a nyertesek akkor újra fogok sorsolni.:)  

Még egyszer köszönöm mindenkinek a részvételt; és hihetetlen, hogy már több, mint 20 feliratkozó van a blogomon! Nagyon köszönöm, csodásak vagytok!:) Igyekszem új bejegyzésekkel érkezni még ebben a hónapban, de semmit sem ígérhetek, mert most suli időszakban a lélek sem visz rá az olvasásra, de igyekszem, mert rengeteg könyv van a kívánságlistámon!:)

ÚJ NYERTESEKNEK: Mivel az előző 5 nyertesből 3-an nem jelentkeztek, ezért újra sorsoltam, úgyhogy az újakat kérem, hogy jelentkezzenek!:)

u.i: A Vérvörös Rózsaszirmok bejegyzésem frissült, mivel borítóváltozás történt.:) Katt ide!

Sky A.

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

3 megjegyzés:

 1. Kedves Alíz!

  A fenti e-mail címen /mindenamikonyvek@gmail.com/2017. szeptember 24. 17:05-kor jelentkeztem és én elküldtem az adataimat.
  Üdv. Sukalac Mónika

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Elnézést már meg is néztem az emailed, és korrigáltam is a bejegyzést! Még egyszer elnézést, hamarosan érkezik a nyereményed:)

   Üdv
   Alíz

   Törlés
  2. Szia!
   Köszönöm szépen! :-)
   Üdv. Mónika

   Törlés