Sarah Andersen: Puha boldog puffancs

Író: Sarah Andersen
Cím: Puha boldog puffancs (Sarah's Scribbles-gyűjtemény 2.)
Oldalszám: 128
Kötéstípus: puhatáblás
Kiadó: Fumax kiadó

Itt a fürdőruha-szezon! Készítsd fel a strandoláshoz a tested! Dolgozz azon a hasfalon! Emeld meg a feneked!
… Ööö, vagy mégse. Felejtsd el, és légy inkább puffancs. Puha boldog puffancs!
A Sarah Andersen összegyűjtött képregényeit tartalmazó második kötet ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt – vagyis összegömbölyödve egy kupac paplan alatt, figyelmen kívül hagyva a való világ kötelezettségeit. Ezek az új képregények és rajzokkal ellátott személyes jegyzetek a fiatal felnőtt-lét ádáz érzelmi hullámvasútjának magasságait-mélységeit követik: anyagi problémák, nyűglődések, a pulcsilopás rejtelmei, és egy otthonmaradós-pizzázós nap örömei. Mindenki a fedélzetre!
Sarah Andersen fiatal brooklyni képregényrajzoló és illusztrátor. Igazából menő és kiegyensúlyozott életet él. De tényleg.

Értékelés: 5/5

Az előzőhöz hasonlóan ezt is hamar kivégeztem: egymás után a kettőt.
Az elsőtől annyival különbözik a második kötet, hogy a vége felé már maga Sarah mesélt el vele történt dolgokról, hogy hogyan szerette meg a cicákat, miért olyan fontosak számára a pulcsik (stb), ami szokatlan volt
számomra, de úgy hiszem, hogy ez mégis beleillett a könyvbe. Nem szeretem a cicákat, de ezek a részek kivételesen tetszettek - a kis története.
A rajzok még mindig zseniálisak, nem lehet megunni Sarah Andersen munkáit. Várom a további köteteit.☺
Köszönöm a Fumax kiadónak a példányt!
Borító 5/5*: Tetszik, hogy ilyen puha a pulcsi, és a felirat!*-*

Sky A.

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése