Sarah Andersen: Felnőni kiábrándító

Író: Sarah Andersen
Cím: Felnőni kiábrándító (Sarah's Scribbles-gyűjtemény 1.)
Oldalszám: 112
Kötéstípus: puhatáblás
Kiadó: Fumax kiadó

Úgy ​érzed, kilógsz a sorból? Szeretnéd kapcsolatépítésen keresztül előremozdítani a karrieredet? A felnőttség olyan új, izgalmas kihívás a számodra, amire érzésed szerint teljesen fel vagy készülve? Hát pfuj. Kérlek, állj odébb!

Sarah Andersen, az elképesztően népszerű, ifjú brooklyni művész lezseren megrajzolt, tökéletesen célba találó rövid képregényei ugyanis nekünk, többieknek szólnak. Bemutatják, hogyan lehet teljes hétvégéket fenséges módon elszúrni az interneten, milyen elviselhetetlen kín egy jóképű sráccal kézenfogva végigmenni az utcán, vagy egész nap arról álmodozni, hogy végre hazaérünk és belebújhatunk a pizsamánkba. Más szavakkal: a modernkori fiatal élet horrorisztikus és kényelmetlen valóságát. Ja, és egyáltalán nem önéletrajzi ihletésűek! Cseppet sem azok!

A Felnőni kiábrándító a rajongók kedvenc képsorait tartalmazza tucatnyi új képregény mellett, amelyek csak ebben a kötetben olvashatóak. Sarah őszintesége, az olyan témáknál, mint pl. testkép, öntudat, introvertáltság, személyes kapcsolatok, és a melltartó-mosás gyakorisága, képregényeit elképesztően viccessé varázsolják – amellett, hogy mindenki magára ismerhet bennük.

Sarah munkásságát csak a Facebookon több, mint egy millióan követik, e könyv megjelenésekor a magyar rajongótábor, a Doodle Time Magyarul pedig kis híján harmincötezer rajongót tudhat magáénak!

Értékelés: 5/5

Eddig csak a facebookon láttam részleteket a könyvből, és nagyon megtetszettek, aztán láttam, hogy lesz belőle könyv is, és már akkor tudtam, hogy szeretném, a Fumax kiadó által el is olvashattam. Köszönöm!

Én körülbelül majdnem egy óra alatt olvastam el csak, azért mert anyunak is mutogattam belőle párat.☺
Sarah Andersen rajzai valami zseniálisak, és hogy mennyire igazak! Én például sok helyen feltudtam magam ismerni, megmosolyogtatott.
Szerintem nagyon jó pofa. Bárkinek ajánlanám még azoknak is, akik nem nagyon szeretnek olvasni, mert ez tényleg szórakoztató tud lenni, és bármikor könnyedén elolvashatod vagy csak előveszed kinyitod egy pár helyen és már is mosolyt csal az arcodra.☺

Borító 5/5*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Adbox

@templatesyard