Nr. 3. *Író * Blogger * Olvasó találkozó - Élménybeszámoló

Oké, először is a Pénteki (06.23) napommal kezdeném, amikor is Gabriella Elddel találkoztunk, és beszereztük (barátnőmmel) a Emlékek Jordan számára c. könyvét. Annyira szép a borítója meg az állapota is, hogy még este is csodáltam ezt a kis csöpséget, és ma már beraktam többi közzé is, ahová tartoznia kell.


Szombaton pedig Laurával találkoztam és együtt mentünk el az Eiffel & Bistro-ba. Ez volt a 3. író-Blogger-Olvasó találkozó az Imádom a könyvek szervezésében. Én először vettem részt, de nem utoljára. Nem szabadultok meg tőlem:D
Kezdésként az írók egyenként mutatkoztak be. Voltak ismeretlen írók/költők, de volt akit ismertem is. Kicsit bővítettem az agyamat a magyar írókkal illetően.

Nem voltunk olyan sokan és ez pozitívként is mondanám, mivel így olyan "családias" volt a hangulat, és bármit megtudtunk beszélni.
(Nem mindenkiről van kép, úgyhogy bocsi srácok.:/)

V. E. Gabriel, a Lélekbéklyó szerzője

Gabriella Eld (Bár alig látszik.)

Aztán csapatokba álltunk és a megadott feladatokat együtt oldottuk meg. Minden volt itt kérem szépen, totótól kezdve, egészen a versírásig.
Én V. E. Gabriel-el, L. J. Wesley-vel, M. G. Brown-nal, és Bakos Laurával voltam egy csapatban.

Igaz nem járultam hozzá semmit, mivel vers írásban nem vagyok jó, de mindenképpen mindenképpen megszeretném osztani a miénket, mert hát elég jó lett:

A buksza hatalma

A harmat lágyan arcomhoz simul,
A légies szellő lomhán elpirul,
A nyári eső szivárványként csillog az égen,
A fülledt erotikától így már rég féltem.

Cserepes ajkai közül a blama,
Úgy árad, mint a bűzös szájszaga,
Arcunk összeér, nyála száll, mint a permet,
De a bukszájának mérete sokat sejtet...


Nem mi nyertünk, de szerintem nem is ez számít, inkább az élmény, és hogy ilyen jó emberekkel találkozhattam, valamint beszélgethettem. Még több ilyet;) (Remélem jövő hónapban is eljutok, ha nem, akkor majd a következőre:D)

Hopp egy Hajni:D
Találkoztam drága M. G. Brown írónővel is így hát tudtam dedikáltatni a Kavargó Rózsaszirmokat, valamint Az egy űrállomás-takarító naplóját L. J. Wesley-vel.:)
Jé itt egy Bakos Laura ;) Remélem legközelebb többet beszélgetünk:)


Laurával> Ana blogja

V. E. Gabriel írónővel:) 
Hajni dedikál elmélyülten.:D

Nézzétek meg L. J. Wesley videóját is a találkozóról!☺


Sky A.

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése