VÁRHATÓ MEGJELENÉS: Elle Kennedy :The Mistake - A baklövés (Off-Campus 2.)

Egyszerűen nem bírok magammal! Ma reggel láttam molyon, hogy ön a második rész, és annyira megörültem neki, de akkor még nem volt borító, de most már van! És... MUSZÁJ MEGMUTATNOM, MERT MINDJÁRT KIUGROK A BŐRÖMBŐL! ☺❤❤

Író: Elle Kennedy
Cím: The Mistake - A baklövés (Off-Campus 2.)
Oldalszám: 352
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző


A srác nem csak a pályán szeret játszani…
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…

A srác nem csak a pályán szeret játszani…

Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt.

De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos.

Az egyik legnépszerűbb New Adult-sorozat újabb szenvedélytől izzó része.
Vesd bele magad!

Elit-Team megjelenés: 2017. Június 8.
Megjelenés: 2017. Július 7.


Az első kötetről itt olvashatod a véleményemet, itt pedig a általam készített képeket nézhetsz róla.☺

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések