VÁRHATÓ MEGJELENÉS: Elle Kennedy :The Mistake - A baklövés (Off-Campus 2.)

Egyszerűen nem bírok magammal! Ma reggel láttam molyon, hogy ön a második rész, és annyira megörültem neki, de akkor még nem volt borító, de most már van! És... MUSZÁJ MEGMUTATNOM, MERT MINDJÁRT KIUGROK A BŐRÖMBŐL! ☺❤❤

Író: Elle Kennedy
Cím: The Mistake - A baklövés (Off-Campus 2.)
Oldalszám: 352
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző


A srác nem csak a pályán szeret játszani…
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…

A srác nem csak a pályán szeret játszani…

Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt.

De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos.

Az egyik legnépszerűbb New Adult-sorozat újabb szenvedélytől izzó része.
Vesd bele magad!

Elit-Team megjelenés: 2017. Június 8.
Megjelenés: 2017. Július 7.


Az első kötetről itt olvashatod a véleményemet, itt pedig a általam készített képeket nézhetsz róla.☺

Sky A.

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése