Emma Knight: Az eskütevő – könyvértékelés

Író: Emma Knight
Cím: Az eskütevő (sorozat)
Oldalszám: 150
Kötéstípus: - (e-könyvként olvasható)
Kiadó: - (google play könyveknél, itunes, vagy amazonon letölthető)
Megjelenés: 2015
Olvasd ingyenesen e-könyvként!

„Lenyűgöző ​​új vámpírsorozat! Nem szabad kihagyni!”

--Morgan Rice, a THE VAMPIRE JOURNALS (A Vámpírnaplók) elsőszámú bestseller szerzője


Amikor édesapját áthelyezik, Rachel Wood kénytelen elszakadni a pennsylvaniai otthonától és a New York állambeli Westchester megye egyik gazdag kisvárosában kell folytatnia a tanulmányait egy új középiskolában, a tizedik osztályban. Teljesen a feje tetejére áll körülötte a világ, miközben azzal küszködik, hogy új barátnőkre tegyen szert, találjon magának egy barátot, elkerülje a vele gonoszkodó lányok társaságát és kitalálja, hogyan élheti túl ezt a számára ellenségesnek tűnő, új világot. Nem egyszerű eligazodnia ebben az új környezetben, ahol kortársai között magától értetődőnek tűnik az italozás és a drogozás, és ahol minden irányból társadalmi nyomással kénytelen szembesülni.

Úgy tűnik, minden rosszul alakul Rachel körül, amikor megérkezik hozzá a megváltás Rob, az amerikai futball játékos képében, akinek megtetszik a lány. Ám amikor bimbódzó románcuk virágba borulna, a fiú tettei összezavarják őt.

A mélyponthoz elérkezvén Rachel találkozik egy titokzatos fiúval, Benjivel, aki ugyanabba az iskolába jár, mint ő, és magányos farkasként tartja távol magát a többiektől. Elviszi őt a motorján egy vidámparkba, ahol együtt töltenek egy felejthetetlennek tűnő estét, amely egy szörnyű balesetbe torkollik, a lány pedig döbbenten nézi végig, ahogy Benji végül megmenti az életét.

Rachel tudja, hogy Benji más, mint a többiek, és biztos benne, hogy ő élete szerelme. Miközben kölcsönös vonzalmuk egyre jobban elmélyül, el kell döntenie, hogy hajlandó-e mindent feladni azért, hogy megtudja a fiú titkát…
Értékelés: 5/2

Nem olyan rég letöltöttem a google play könyv alkalmazást, és megláttam, hogy van pár ingyenes könyv, amik között ott volt a Net-kaland (erről már bejegyzés készült, kattints a címre!), valamint ez a könyv is; tudni illik, mindig csalódok a természetfeletti könyvekben; valamiért mindig van valami , ami miatt nem tetszik a könyv.
Az első csalódásom a könyvben, hogy számomra unalmas volt; nem történt benne semmi, a végén jött össze minden, ami pár oldalnak minősül, és az egész össze lett kapkodva:/ Valahol azt olvastam, hogy az Alkonyathoz hasonlították, de szerintem egyáltalán nem volt olyan, bár én csak a film(eket) láttam.
Sok volt a termékmegjelenítés, néhol túl volt írva minden; a sminkelés, mit vesz fel.
Összességében, már alig vártam, hogy vége legyen a könyvnek, mert számomra idegesített ez a sok unalom.
Azzal sem voltam kibékülve, ahogyan a lány ismerkedett meg Benjivel, bár naiv lány volt, mindig követte a többieket csak azért, hogy - kamu - barátai legyenek...

Kedvenc idézet(ek): nincs sajna:/

Kedvenc szereplő(k): Talán Benji.

Borító 5/3: Jól megmutatkozik benne, hogy mit is érez a lány, viszont a feliratok szerintem nem olyan jól néznek ki:/

+További kötetek: Vámpír legendák sorozat
2. kötet - Taken

3. kötet - Bitten


4. kötet - Chosen

5. kötet - Awakened


+ Sajnos csak az első kötet olvasható magyarul a többi angolul, viszont azok már fizetősek, ugyanúgy eléritek a google play könyveknél:)

Furdal a kíváncsiság, mert lehet, hogy a második rész már jobb, bár azt még sajnos nem fogom megtudni...

Ha valakinek a fülszöveg alapján tetszik a könyv, akkor kezdjen bele, az én véleményemet ilyenkor ne számítsátok bele, hisz az értékelések alapján 4,3 az átlag, és 64-en adtak róla véleményt.

Szóval ne habozz tovább, töltsd le ingyenesen, ha megjött hozzá a kedved!☺

Sky A.

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése