Ella Maise: Első pillantás



Író: Ella Maise
Cím: Első pillantás
Oldalszám: 320
Kötéstípus: puhatáblás
Kiadó: Álomgyár

„Ez ​a történet egyedi és imádnivaló!” – Dayreader
A nevem Maya, és nem ugyanaz a lány vagyok, aki egy hónapja voltam.
Ürességet érzek a mellkasomban. A szívem megszakadt a fájdalomtól.
Azokon a sötét éjszakákon, azokban a fájdalmas pillanatokban, amikor visszaemlékszem, miként szorítottam sikoltva apám hideg, élettelen kezét, nehezemre esik még a lélegzetvétel is, ahogy érzem a veszteség súlyát rám nehezedni.
De minden történetben van egy hős is, ugye? Egy hős, akit attól a pillanattól semmibe vettem, hogy kinyitotta a száját.
A neve Alexander. Ő az elkerülhetetlen, akiről soha nem gondoltam, hogy megtalálom. Az egyetlen, akihez az összetört szívem húz. A lénye, az érintése, minden, amit tett, hogy elviselhetőbbé tegye a fájdalmam, örökké nyomot hagy bennem.

Még akkor is, ha tudom, csak egy fakó emlék leszek, miután elmegyek.

A nemzetközi bestsellerszerző, Ella Maise legújabb sorozatának első része egy szívszorító, gyönyörű történet a fájdalomról, a veszteségről, a sosem múló szeretetről és a vigaszról.


Értékelés 

Ella Maise két szórakoztató egyben romantikus regényei - az Imádlak, Jason Thorn és Akarlak, Adam Connor - után egy teljesen más érzelmi világba kalauzol el minket. Az előző két regényéhez képest Alexander & Maya története lelkileg megrázó, miközben egyszerre a szívünk is megdobban az olvasása közben.
@olvassunkegyutt

Miközben Maya próbálja Apja nagybátyját felkeresni, összefut Alexanderrel. Egy olyan kapcsolat alakul ki közöttük, amilyen még soha, egyetlen egy könyvben sem fordult elő. Alexander & Maya egymás támasza, hogy túléljék egymás fájdalmát.

Ugyan két részes a sorozat, és nem sok minden derül ki ebben a részben, mégis olyan mértékben van jelen a fájdalom, a gyász érzése, hogy aki egy kicsit is bírja a szenvedést az teljesen áttudja érezni azt, amit Maya átél az apja elvesztése után.
Sok könyvben jelen van a gyász megélése mégsem fejtik ki annyira, mint Ella. Egyszerűen a csontjaidba hatol a fájdalom, miközben a szerelem is. Alexander egyelőre egy rejtély az olvasó számára, de a második részben sokkal több mindent fogunk megtudni róla.

A történet egyik pillanatban elvarázsol, a másik pillanatban a földre taszít. Az olvasó érzelmei csak úgy hullámzanak a könyv olvasása közben, de ettől olyan elgondolkodtató az egész történet.
Ella Maise, ha eddig nem is volt különleges mások számára, garantálom, hogy Alexander & Maya története után azt fogja gondolni.

Szerezd be a kiadótól! (-40% kedvezmény)

Vagy most a Libriben 50% kedvezménnyel! 😉


Kép: http://dayreader.weebly.com/reviews---expanded/lost-prelude-by-ella-maise

Tegnap reggel 7 óra 40 perckor, amikor először
megmondták, hogy meghalt, a szívem megszűnt dobogni.
7 óra 50 perckor pedig a karomba tették a gyermekemet,
és a szívem újra dobogni kezdett.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések