VÁRHATÓ MEGJELENÉS - Leiner Laura: Ég veled (Iskolák versenye-trilógia 1.)

Író: Leiner Laura
Cím: Ég veled (Iskolák versenye-trilógia 1.)
Oldalszám: 432
Kötéstípus: puhatáblás
Kiadó: L&L

Újvári Hanna a tinik megszokott életét élte egészen egy évvel ezelőttig, egy családi tragédia azonban mindent megváltoztatott. Most apukájával kettesben tölti a hétköznapokat, és rég nem a korosztályának átlagos problémái foglalkoztatják. Miután átveszi a tizenegyedikes bizonyítványát, az évzáró után váratlan felkérést kap az igazgatótól: részt vehet egy iskolai versenyen, ahol kiváló matekosként főleg a logikai feladatok megoldásában számítanak rá. Hanna környezete ragaszkodik hozzá, hogy elmenjen a megmérettetésre, így a Szirtes Gimnázium négyfős csapata elindul az Iskolák Országos Versenyére.



Teljes borító:




Olyan furcsa ez a borító, nagyon szokatlan az eddigiek után, de már kíváncsian várom, hogy Leiner Laura mi újat fog nekünk olvasóknak mutatni... Ti is várjátok már?:)


RENDELD ELŐ! 

Kedves Vásárlóink!
Leiner Laura - Ég veled (Iskolák versenye-trilógia 1.) című kötetét az alábbi módon lehet előrendelni üzletünktől:
1. Kérjük, hogy küldje el előrendelését november 30-ig az llkonyvesbolt@upcmail.hu e-mail címre, TELJES NÉVVEL, CÍMMEL, TELEFONSZÁMMAL. Előrendelést kizárólag emailben tudunk felvenni.
2. A kötet ára 3499 Ft.
3. Fontos, hogy az előrendelések november 30-ig megérkezzenek, hogy átadhassuk a futárnak a csomagokat.

4. Az előrendelés várhatóan december 5-én meg is érkezik.
5. A rendeléseket a GLS futárszolgálat teljesíti, melynek költsége 1440 Ft.
6. A kötet/termék árát, valamint a szállítási költséget a futárnak kell fizetni a csomag átvételekor.
7. A kötet csak abban az esetben kerül kiszállításra, ha Ön kapott tőlünk egy visszaigazolt e-mailt. Amennyiben nem kap visszaigazolást egy-két napon belül, kérjük, hogy küldje el újra előrendelését.
8. Amennyiben terméket is szeretnének vásárolni, kérjük, hogy a könyvrendeléssel együtt küldjék el nekünk, hogy egy csomagként tudjuk feladni (egy szállítási költséggel). Termékeink az llkonyvesbolt.hu oldalon tekinthetők meg.
9. Sajnos csak Magyarországra tudunk rendelést teljesíteni.
10. Dedikált kötetet nem áll módunkban küldeni.
11. Könyvesboltunkban a hivatalos megjelenés előtt, december 5-én már megvásárolható lesz a kötet. Minden kedves Vásárló dedikált kártyát, karszalagot és csak erre az alkalomra készített ajándékot kap. Amennyiben ellátogatnak a üzletünkbe, NEM szükséges előrendelni a kötetet.
12. A kötet hivatalos megjelenése: 2017. december 6.
Üdvözlettel
L&L könyvesbolt

Forrás: @ll_konyvesbolt instagram

Az Ég veled c. kötet már December 5.-től megvásárolható az L&L könyvesboltban... 

További információkért katt ide!☺


Éssss... Nagyon köszönöm szépen a 28 feliratkozót! Hiába nem voltak posztok mostanában (egy kicsit szétszórt voltam, de igyekszem srácok) a feliratkozók száma növekedett, hihetetlenek vagytok, de tényleg, nem is gondoltam volna, hogy idáig eljutok, de tényleg... Nagyon köszönöm nektek! ❤❤❤

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések