Ruby Saw: A Vörös és a Vadász



Író: Ruby Saw
Cím: A Vörös és a Vadász
Oldalszám: 306
Kötéstípus: - (e-könyv)
Kiadó: Book Dreams Kiadó

Elisabeth Johnson, az 1700-as évek New Yorkjának hírhedt bérgyilkosa egy nap olyan megbízást kap, ami fenekestül forgatja fel addigi nyugodt világát. A sziklaszilárd nő életében először alul marad a harcban, de ez csak még jobban motiválja, később önzővé, naivvá teszi.
Shane Mason, az egykori Hat kard prófétája ingoványos talajra lép azzal, hogy egyezséget köt Lizzel. Hosszú macska-egér játék veszi kezdetét földön és vízen egyaránt, amiben rengeteg titok lappang, és érzelem tör a felszínre. Ahogy múlik az idő, úgy változik a két fél is. Küzdenek egymással, az érzéseikkel és két titkos renddel.
Az idő vajon mindenre választ ad? Shane szándékai valóban komolyak? Liz el tudja felejteni a múltját, és új életet kezdeni?
Harc a hazugsággal. Harc az igazságért. Harc a szerelemmel.

Értékelés


Azt kell mondjam, hogy A Vörös és a Vadász egy hihetetlenül cselekményes történet. Minden van benne, amit egy olvasó kívánhat egy ilyen műfajú könyvtől.

A történetet Liz szempontjából ismerhetjük meg, aki bérgyilkos már egy jó ideje. Azonban miután kap egy újabb megbízást, akkor még nem tudja, hogy mivel, kikkel kell megküzdenie a jövőben. 

Szerintem a fülszöveg figyelemfelkeltőre sikeredett, így én is vártam már, hogy olvashassam. A történet tetszett, de azt kell mondjam én ehhez hasonló könyveket egyáltalán szoktam olvasni, mégis voltak olyan részek, amik teljes mértékben magukkal ragadtak, a lelkemet megérintették.
Talán a végén egy kicsit elgondolkodik az ember a befejezésen, de szerintem ennél jobbat nem is lehetett volna kitalálni.
A szereplők lehet valaki számára antipatikusak lesznek majd, de én teljes mértékben áttudtam érezni azt, amit éreztek egymás iránt, hogy miért viselkedtek úgy, ahogyan. Olyan helyzetbe keveredtek, ahol nehéz döntéseket kell meghozni, ahol nehéz a falakat ledönteni és azt csinálni, amit valójában szeretnénk.
A borítóról csak annyit, hogy nekem az új verzió sokkal jobban tetszik. :)

Aki szereti a romantikus, 18. században játszódó történelmi fikciókat, valamint a kalandos történeteket, azok semmiképpen ne hagyják ki Ruby Saw legújabb regényét! ❤

Töltsd le te is!


Köszönöm szépen az e-könyvet az írónőnek!❤


Ruby Saw hivatalos oldala
Ruby Saw csoportja
Ruby Saw instagram oldala


Ruby Saw hamarosan megjelenő könyvei



A rezervátum titka
Várható megjelenés: 2020. július 10.

Valószínűleg ​senki sem hiszi, hogy egy telefonhívás képes megváltoztatni az életünket. Flower Pate-t egyik nap felkeresi rég látott édesapja, és hazahívja beteg édesanyjához a lányát. A nő hátrahagyja addigi gondtalan életét, és elindul a Helena város melletti Sad Bear indiánrezervátumba.
Öt év után a család örül a lányuknak, ám nem mindenki van ezzel így a környéken. Flower ex-férje, Ralph mindent elkövet, hogy megkeserítse a nő ott tartózkodását, az erőszaktól sem retten el. Will, a Pate család régi ismerőse és a helyi kocsma csaposa azonnal rég látott ismerőse segítségére siet. A gyerekkori barátok között hamar szikra pattan, de ezt beárnyékolja a férfi titka, illetve a környéken történt titokzatos eltűnések.
Miután Flower egykori sógornője, Cheyenne eltűnik, békét köt az ex-férjével, és segít neki a fiatal lány nyomára akadni, ám olyan mélységekbe nyer betekintést, amire a legrosszabb álmaiban sem számított.
Szaporodnak a megmagyarázhatatlan halálesetek. Egyre több lány tűnik el. Victor Butler fegyvert fog az alkalmazottaira. Flower édesapja óva inti lányát a várostól.
Vajon mi állhat az eltűnések hátterében? Flower élete veszélyben van? Kiderül, hogy mit titkolnak a sad bear-i öregek?

///



Liv Jackson életei
Várható megjelenés: 2020. december 18.

Az ​első szerelem gyönyörű, mondják. Liv Jackson teljesen másképp éli ezt meg, nem úgy, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Mély sebeket éget a lány lelkébe, amik gyógyulását sajnos az édesapja sem könnyíti meg. Idővel rá kell döbbennie, hogy Liv csak ingerek után tud tapasztalatot szerezni az élet minden terén.
Dylan Jackson szépen lassan utat enged a lánynak, és ekkor kezdődik csak igazán Liv első élete: nem várt kapcsolat, nem várt hódoló és a sötét múlt is bejelentkezik, ezzel is teljesen összezavarva a labilis lelkiállapotú Livet. Végül káosz alakul ki, amin mindenki legjobb tudása szerint igyekszik úrrá lenni. Kinek jót, kinek rosszat hoz el a végkifejlet.
Egy évvel később, amikor a lány komoly döntést hoz a jövőjét illetően, és úgy határoz, hogy elhagyja a szülői házat, akkor kezdődik a második élete, amiben újból a múlt démonaival kell megküzdenie, de azért a jelen is tartogat számára buktatókat, ám sikert is.
Vajon sikerül túllendülnie a múltján? Valóra válik egyetlen vágya, hogy megtalálja az igaz szerelmet? Az apja el tudja engedni végleg a kezét?



Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések