Kendall Ryan: Szerelem első érintésre (Szeress és hazudj 3.)

Író: Kendall Ryan
Cím: Szerelem első érintésre (Szeress és hazudj 3.)
Oldalszám: 234
Kötéstípus: puha táblás
Kiadó: Álomgyár

Fülszöveg

„Mesés, ​gyönyörű történet.” – Cocktails and Books
„Perzselő és érzelmes.” – Give me books

Pace Drake imádja a szexet. Tudja, hol és hogyan szerezze meg, mit kell mondania, mit kell tennie, és nem kér bocsánatot, ha kielégíti a vágyait.
De amikor megismerkedik Kylie Sloannal, egy szingli anyukával, a lány teljesen elbűvöli, és hirtelen kételkedni kezd addigi módszereiben. Végül is nincs semmi izgalom, semmi titokzatosság abban, ha az ember megkefél egy nőt egy éjszakai klub vécéjében. Kylie bölcsessége és céltudatossága mellett üresnek és sekélyesnek tűnnek a részegen felszedett, egyéjszakás kalandok. Kylie éppen az ellentéte azoknak a kétségbeesett, tapadós nőknek, akikhez hozzászokott. Ez a lány nem akarja, hogy gondoskodjanak róla, és nincs is erre szüksége, ami csak még inkább arra sarkallja Pace-t, hogy pontosan ezt tegye.
Kylie nem bízik a férfiakban. Az utolsó, akivel dolga volt, lefektette, és magára hagyta egy kisbabával. Most csak a kisfiára jut ideje, még ha jobban hiányzik is neki a szex és az intimitás, mint akár magának is bevallaná. Valószínűleg a lehető legrosszabb ötlet kitárni a szívét a nála fiatalabb, hírhedt nőcsábász előtt. De Pace be akarja bizonyítani neki, hogy vannak még a világon megbízható férfiak, és olyan édesen viselkedik a kisfiával, hogy Kylie szeretne esélyt adni neki… De Pace vajon valóban lezárta múltjának könnyelmű fejezetét?
A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb, bűnösen csábító, különálló erotikus regénye.

18 éven felülieknek!

Értékelés

Őszintén csalódott vagyok. Az előző kötet után sokkal többet vártam a folytatástól. Kíváncsi voltam, hogy Pace és Kylie kapcsolata, hogyan fog végigmenni és mennyire lesz izgalmas az előzőhöz képest.

"Pace már az elején kiszemeli magának Kyliet és megfogadja, hogy bármi áron, de megszerzi és soha nem ereszti el. Azonban van, aki a két szereplő közé áll. Pace megtudja mutatni Kylienak, hogy ő valójában milyen? Vajon Kylie tud hinni a férfinek?"

Nem unatkoztam, de nem is adott nekem a történet semmi pluszt. Kicsit feleslegesnek éreztem a kötetet, hiszen semmi komolyabb dolog nem történik benne. Tényleg egy rövid, kis egyszerű történet volt. Úgy éreztem hiába "ismerem" a két szereplőt mégsem olyan élettel teliek és igazak, mint más könyvekben.
Nem tudom, hogy eredeti könyvként olvasva milyen hatása van, de ha ugyanilyen, akkor nem értem miért is bestseller ez az író. Pozitívum, hogy Pace és a kisfiú közötti kapcsolat aranyos és jól megírt. A regény csak simán kikapcsol; mert ha olvasási válságod van, csak ajánlani tudom, hiszen hamar ki tudja olvasni az ember.

Kicsit zavart, hogy a főszereplők szinte az elején már teljesen odavannak egymásért és egy kissé felesleges dolog miatt mennek szét. Teljesen mégsem felesleges, de a tálalás miatt teljesen úgy hat.
Ezek után nem hiszem, hogy a negyedik kötetet elfogom-e olvasni, de még meglátom.
A borítóról csak annyit említenék meg, hogy a színvilága és a betűtípusok tetszenek. Másik képet választottam volna, hiszen inkább aranyosabb ez a történet, mint "vadabb".
Ezektől függetlenül van, akinek tetszhet, de én sokkal többre vágyom, mint egy egyszerű történet.

Rendeld meg 15%-os kedvezménnyel! 

                                                                                                               Köszönöm a recenziós példányt az Álomgyár kiadónak!



Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések