Karina Halle: Nem lennék nélküled

Író: Karina Halle
Cím: Nem lennék nélküled
Oldalszám: 336
Kötéstípus: puha táblás
Kiadó: Álomgyár

Fülszöveg

Egy fogadalommal kezdődött minden…
Linden McGregor magas, életerős és veszedelmesen jóképű helikopterpilóta, skót akcentussal. Mellesleg évtizedek óta Stephanie Robson legjobb barátja.
Azonban néhány kapcsolatot nem lehet beskatulyázni, kategorizálni, címkét adni neki.
A húszas éveikben mindketten sokat randiztak San Franciscóban, és amikor már kezdtek besokallni, kitaláltak egy egyezséget: ha harmincéves korukra nem élnek komoly kapcsolatban, összeházasodnak.
Eleinte jó mókának tűnt az egyezség, de ahogy teltek az évek, és a szeretők száma csak növekedett, úgy az alku kezdett egyre inkább valósnak tűnni.
Szex kell. A barátságukra komoly megpróbáltatás vár. Érzelmi hullámvasút elindítva.
Az egyezség mindent megváltoztat.
Karina Halle újabb romantikus könyve bebizonyítja, hogy a férfi-női barátságot csupán egy vékony hajszál választja el a szerelemtől.

Értékelés

Elsőként, azért szerettem volna a könyvet, mivel romantikus: hát az biztosan tetszeni fog nekem. Ráadásul Karina Halle írta. Én meg a Bűnbe született után szívesen olvastam volna még tőle.

Linden és Stephanie évekkel ezelőtt megfogadta, ha harminc éves korukra nem lesz senkijük, akkor összeházasodnak. Telnek-múlnak az évek és azon kapják magukat, hogy Linden egy komoly kapcsolatban van, míg Steph csak maga tengeti a nagyvilágot. A férfi leginkább nőre vágyik, ám Stephanie nem is tudja, hogy mit érez. 
Vajon tényleg összeházasodnak, vagy csak legjobb barátok maradnak?

Az alapkezdés nem rossz, ám még is külön-külön fejezetek voltak évről-évre, ami engem untatott. Szerintem teljesen felesleges volt, de valahol meg tudtam érteni, hogy az írónő nem akar egyből jó pár évet előre pörgetni, hogy legyen némi fogalmunk azokban az években mik is történtek.
Maga a szereplők: egyediek, mint ahogyan a Bűnbe születettnél, az alap koncepció is különleges. Még is nem tudom mi a franc ütött belém, de ezt sem tudtam befejezni.
Hatalmas mínusz pont tőlem az, hogy a könyv hátulján nem Karina Halle van, hanem egy másik írónő. Karina Halle a Még egyszer, kérlek!-re került fel. A borítóról már nem is akarok nagyon szót ejteni. Nekem soha nem tetszettek azok a borítók, amin konkrétan látszódnak a szereplők, mivel egyáltalán nem hasonlítanak a könyvben lévőkre.
Összességében egy egyedi történet, de sajnos szomorú vagyok, hogy ezt a könyvet sem tudtam befejezni, pedig Karina Halle-nek jó ötletei vannak. :)

A könyvet ide kattintva tudod megrendelni!


Köszönöm szépen az Álomgyár kiadónak a könyvet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Adbox

@olvassunkegyutt