Emma Chase: Egy ágyban a herceggel (Uralkodj magadon 1.)

Író: Emma Chase
Cím: Egy ágyban a herceggel (Uralkodj magadon! 1.)
Oldalszám: 400
Kötéstípus: puha táblás
Kiadó: Álomgyár

Fülszöveg

Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook Wessco királyságának trónörököse, úgy is mondhatnánk, méltóságos őszexisége, elképesztően vonzó, ellenállhatatlanul jóképű és szégyentelenül öntelt – de hát ki ne lenne az, ha folyton hajbókolnak előtte?
De egyszer csak egy hóeséses manhattani éjszakán a herceg találkozik egy fekete hajú szépséggel, akinek esze ágában sincs meghajolni előtte. Helyette inkább belevág egy tál pitét a herceg képébe.
Nicholas a fejébe veszi, hogy kideríti, vajon a lány is olyan ízletes-e, amilyen a pitéje. Trónörökösként hozzászokott, hogy megkap mindent, amit csak akar.
Egy herceggel randizni nem éppen olyan, amilyennek a pincérnőként dolgozó Olivia Hammond elképzelte.

Adott egy folyton ítélkező királynő, egy lelkesen helytelenítő másodörökös, egy csapat könyörtelen lesifotós és a nyilvánosság fürkésző tekintete.
Bár ló húzta hintón tartanak a Roll Royces-ok felé, és újabban senkit nem nyakaznak már le, a királyi család tagjai még messze vannak attól, hogy maguk közé fogadjanak egy közembert.
De Oliviának mindez talán megéri Nicholasért.
Nicholas úgy nőtt fel, hogy az egész világ őt figyelte, és most a házasságával készülnek ugyanezt tenni. Itt az ideje, hogy eldöntse, ki is ő valójában, és ami még ennél is fontosabb, mit szeretne az életben: királyként uralkodni… vagy egyszerű férfiként örökké birtokolni Olivia szerelmét.

Értékelés 


Nicholas a következő trónörökös, és nemsokára feleségül kell vennie valakit. Azonban egyenlőre még senki sem tetszik meg neki. Egy olyan nőt szeretne elvenni, akit szeret. 
Amikor Nicholas és jó barátja betérnek egy piteboltba egyből fel akarja szedni az ott dolgozó Oliviát, azonban a lány egyáltalán nincs elragadtatva a férfitól. Ekkor Nicholas a fejébe veszi, hogy meghódítsa a lányt. 
Vajon a lány végül meggyengül? 

Az Egomániás után nagyon nagy lendülettel álltam neki a könyvnek. De egyszerűen ez a könyv nekem nem ment. Pedig az alapötlet nem volt rossz, sőt. Szinte biztosra mentem, hogy nekem ez a könyv tetszeni fog. De mintha egy kicsit vontatott lett volna, vagy csak megint a fordítás vitt engem a sírba. Őszintén nem tudom engem mi lelt, de egy bizonyos oldal szám után már folytatni sem voltam képes. Ettől függetlenül ajánlom a könyvet, mert van, akinek biztosan tetszeni fog!
Egy kitalált királyság, romantika, erotika, szenvedély. Kell ennél több?

A könyvet ide kattintva tudod megrendelni!

Köszönöm szépen a könyvet az Álomgyár kiadónak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Adbox

@olvassunkegyutt